od 1.Januara 2017. godine
od 1.Januara 2017. godine

Povećanje brzine

za sve tarife mreže WIMAX i 5G

O Kompaniji

O Kompaniji

Crna Gora je jedinstvena i predivna zemlja sa komfornim uslovima života. Međutim, donedavno, infrastruktura telekomunikacionih usluga izvan gradova nije bila dobro razvijena. Sve se promijenilo posle puštanja WiMAX mreže od strane kompanije WiMAX Montenegro D.O.O. Sada nije potrebno praviti izbor između ljepote i udobnosti života van grada, na primorju ili na planinama i dostupnosti modernih komunikacija.
Kompanija WiMAX Montenegro je razvila najsavremeniju mrežu bežičnog pristupa Internetu u Crnoj Gori, koja pokriva predgrađa Podgorice, prijestonicu- grad Cetinje i neke gradove na primorju.
U drugoj fazi će se omogućiti stalna pokrivenost duž cijelog primorja, koja će pružiti potpuni pristup u velikim gradovima zajedno sa predgrađima- Podgorica i Nikšić.

Povezivanjem na mrežu Mobile WiMAX, ne dobijate samo veliku brzinu i pouzdanost, već i mobilnost mreže četvrte generacije. Vaš modem će raditi u bilo kom gradu gdje je mreža razvijena, a takvih je gradova sve više i više.

Misija naše kompanije je u sledećem: pružiti najbolji Internet po najboljoj cijeni u bilo kom dijelu Crne Gore, svakome ko želi.

Kompanija WiMAX Montenegro D.O.O. je licencirani provajder bežičnog pristupa Internetu na teritoriji Crne Gore. Odlukom broj 0505-1562/2 Agencije za elektronske komunikacije i poštansku djelatnost, kompaniji WiMAX Montenegro D.O.O. je izdato odobrenje za korišćenje kanala radio-frekvencije širine 50 MHz iz opsega 3550-3600 MHz, na kojoj je razvijena mreža standarda 802.16.e

Hotele i restorane na primorju
Hotele i restorane na primorju

Kompanijama u sektoru turizma će posebno biti interesantan naš predlog o razvoju Wi-Fi mreže za turiste. Možete brzo da proširite besplatnu Wi-Fi mrežu za svoje klijente uz pomoć naše opreme, ili da postanete partner u pružanju platnih usluga turistima i drugim posjetiocima vaše ustanove.

Građevinske kompanije
Građevinske kompanije

Možemo organizovati kvalitetnu internet vezu u predgrađima i na primorju na svim objektima, od malih privatnih kuća, do višespratnih zgrada i biznis centara

Prodavnice koje se bave prodajom kompijutera, mobilnih telefona
Prodavnice koje se bave prodajom kompijutera, mobilnih telefona

U gradovima u kojima je naša mreža puštena u rad spremni smo da sarađujemo sa prodavnicama koje se bave prodajom elektronike, kompijutera i mobilnih telefona. Zajedno sa našom reklamnom podrškom, dobijate stabilni priliv novih kupaca i povećavate lojalnost postojećih.

Instalatere i servisne organizacije
Instalatere i servisne organizacije

Ako ste radili sa kompanijama u oblasti komunikacija i televizije u Crnoj Gori, imate dobru bazu pretplatnika u svom mjestu prebivališta, predlažemo vam da radite na privlačenju i priključenju novih pretplatnika na mrežu WiMAX 4G. Svi naši agenti će dobiti štampane reklamne materijale, reklamnu podršku u zemlji i regionu, telefonsku podršku od trenutka instalacije. Vaši kontakti će biti objavljeni na internet – sajtu, štampanim i reklamnim flajerima i imaćete stabilan priliv klijenata.

Unlim-5 15
 • Brzina –  5 Mbps
 • Trafik –  Unlimited
Unlim-10 20
 • Brzina –  10 Mbps
 • Trafik –  Unlimited
Unlim-15 25
 • Brzina –  15 Mbps
 • Trafik –  Unlimited

2500

Clients

100000

Traffik

100

Mbps

15

Month

Obavijestenje o izmjenama u tarifnim paketima
01 Jul
Obavijestenje o izmjenama u tarifnim paketima
admin
Postovani korisnici, 

Želimo da vas da obavijestimo o izmjenama u tarifnim 
paketima.
Zbog tehnickih nemogucnosti tarifa 20/3 vise ne postoji.

Ostaje tarifa 20/5 sa smanjenom cijenom od 39e,a preporuceni tarifi je 
10/2mbps i 15/2 mbps.
Obavještenje o izmjenama u funkcionisanju kompanije
31 Mar
Obavještenje o izmjenama u funkcionisanju kompanije
admin

Izmjene u vezi usluge:  “Rentiranje opreme”:

 • Od 1.aprila 2017 godine vise neće funkcionisati opcija za rentiranje opreme.Postojaće samo opcija za kupovinu opreme.
 • Svi postojeći korisnici koji su već prešli na opremu nove generacije, nastavljaju po starim uslovima da koriste naše usluge.

Rok plaćanja računa:

 • Ukoliko dugovanja po računima nisu izmirena do datuma naznačenog na računu kao rok plaćanja,korisnik će biti isključen sa mreže 3.5ghz ili 5ghz.
 • Ponovno uključenje pristupa na mrezu 5 ili 3.5Ghz, naplaćuje se 10,00 eura sa PDV-om.
 • Ukoliko su vaša dugovanja u međuvremenu izmirena, a dobili ste opomenu, smatrajte opomenu nevažećom.
 • Vaša dugovanja uvijek možete provjeriti pozivom na broj korisničkog servisa i toputem broja 020-246-108.
 • Plaćajte vaše račune na vrijeme i izbjegnite dodatne troškove koristeći usluge trajnog naloga i dostave računa putem e-maila:dug@mywimax.me.
Implementacija novog billinga.
30 Jun
Implementacija novog billinga.
admin

Zbog Implementacije novog billing sistema od 2016/01/07 godine, obračunski period za pripejd korisnike ce se vrsiti od prvog datuma u tekućem mjesecu do prvog datuma u sledecem mjesecu.

top