Veće brzine, niže cijene, bolja pokrivenost

new2

Kompanija WIMAX Montenegro neprestano radi na razvoju internet mreže u Crnoj Gori. Prije početka turističke sezone pripremili smo dvije novosti koje su interesantne i za nove i za postojeće korisnike.

1. Od aprila mjeseca snižena je cijena opreme za korisnike koji će koristiti mrežu WIMAX 802.16e licenciranog opsega 3,5 Ghz. Sada spoljašnje antene koštaju 99 ili 119 eura. Izbor odgovarajuće opreme zavisi od rastojanja korisnika do najbliže bazne stanice, vrstu opreme odrediće montažer na mjestu instalacije.

2. Sa radošću Vas informišemo o puštanju u rad mreže opreme nove generacije Cambium Networks na frekvenciji 5 Ghz. Nova oprema objedinila je pouzdanost i kvalitet profesionalnog WIMAX sistema, kao i nisku cijenu i praktičnost nelicencirane 5G mreže. Počevši od 01.maja bežični internet u Crnoj Gori će se promijeniti, postaće brži, jeftiniji i obuhvatiće cijelu državu.

Trenutno je mreža nove generacije puštena u rad u gradovima: Bar, Cetinje i u prigradskom dijelu Podgorice- Golubovcima. Pogledajte nove tarife! Ostavite podatke za priključenje (aktivaciju) i u drugim mjestima i u najskorije vrijeme će Vas kontaktirati naši predstavnici. Postojeći korisnici mogu kontaktirati korisnički servis i dobiti objašnjenje o mogućnosti prelaska na korišćenje nove mreže.